Schoutenbosch 68

Adres:

Schoutenbosch 68
1901 PD  CASTRICUM

vraagprijs: 475000 (kosten koper)

Deze royale, uitgebouwde en in het oude centrum gelegen 2/1-kapwoning uit 2007 is keurig afgewerkt en uitstekend geïsoleerd. De woning ligt centraal en bevindt zich bijvoorbeeld op loopafstand van het station en duinen. Daarbij heeft de woning een keurig aangelegde achtertuin op het zuiden en een ruime oprit met carport geschikt voor 2 auto’s.

De U-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een erker, passend bij de jaren ’30-bouwstijl van de buurt. De openslaande deuren naar de achtertuin zijn voorzien van fraaie shutters. De zonnige en onderhoudsarme achtertuin ligt ideaal op het zuiden. Vanuit de tuin is toegang tot de berging, welke ook bereikbaar is aan de voorzijde. Daarnaast is de achterzijde uitgebouwd, waardoor de woning nu beschikt over een royale en moderne open eetkeuken.

Op de eerste verdieping vindt u, naast drie slaapkamers, ook een zeer luxe en verbrede badkamer. Deze badkamer heeft een ruim hoekbad, een ruime inloopdouche met 2 douches, een 2e toilet en een wastafelmeubel met 2 kranen.

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote ruimte met diverse mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld een extra slaapkamer.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en modern hangend toilet met fontein, royale naar achter uitgebouwde U-vormige woonkamer. Aan de voorzijde een erker. Door de uitbouw aan de achterzijde is een royale open eetkeuken ontstaan. Moderne L-vormige keuken met design-afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. In de uitbouw nog een extra light-tube voor meer lichtinval.
1e verdieping: ruime lichte overloop, 3 slaapkamers: royale ouderslaapkamer aan de voorzijde met kastenhoek, 2 slaapkamers aan de achterzijde. Zeer royale (verbrede) moderne badkamer met inloopdouche met 2 douches, hangend toilet, wastafelmeubel met 2 kranen, royaal hoekbad.
2e verdieping: fraai afgetimmerde open zolder met zijraam en Velux-dakvenster en aan beide zijden bergruimte. Ook opstelplaats CV-ketel Ferroli Megalux HR met boiler (2007)
Bijzonderheden:
– Vrijwel nieuwe uitstekend geïsoleerde woning uit 2007
– Fraaie donkere baksteen aan buitenzijde
– Woonoppervlakte ca. 148 m2
– Perceeloppervlakte 229 m2
– Inhoud ca. 525 m3
– Moderne woning in het oude centrum gelegen
– Speeltuintje in de buurt
– Luxe hardhouten binnendeuren en trappen
– HR CV-ketel AGPO-Ferroli Megalux met boiler uit 2007

 


Lengte: – Breedte:

Oppervlakte: