Sans Souci 82 *

Adres:

Sans Souci 82 *
1902 CP  CASTRICUM

: ()

TE HUUR! Dit fraaie en ruime 2-kamer-appartement van serviceflat Sans Souci op de 6e verdieping biedt een prachtig uitzicht, uitkijkend richting Heemskerk en de duinen van Castricum.
Sans Souci biedt 55-plussers zeer veel service in combinatie met een prachtig centrale ligging nabij vele voorzieningen zoals winkelcentrum Geesterduin.

Indeling appartement:
Hal, toilet, bergkast, keurige keuken (2002) met vaatwasser, ruime woonkamer van ca. 25 m2 met balkon op het westen en een schitterend uitzicht, royale slaapkamer van 19 m2 en een gemoderniseerde badkamer (2002) met douche, wastafelmeubel en aansluiting wasmachine.
Aan de buitenzijde is de woning voorzien van elektrische zonnescreens.
Op dezelfde verdieping bevindt zich nog een flinke berging.

Het appartement is voorzien van nieuwe vloerbedekking en van binnen opnieuw geschilderd.

Sans Souci is zeer gunstig gelegen nabij winkelcentrum Geesterduin, het gemeentehuis en bibliotheek met de bushalte om de hoek. Serviceflat Sans Souci biedt voor 55-plussers zeer veel service, zoals keuze voor een volledige verzorging van 6 warme maaltijden per week, gebruik maken van de recreatiezaal, fitnessruimte en de gecombineerde bibliotheek/biljartkamer, een fraai aangelegde tuin en 24 uurs noodoproep. Het gebouw is in 2005 prachtig verbouwd.

Bijzonderheden:
– Wilt u eerst uw eigen woning verkopen? Kom dan eens praten over de mogelijkheden om dit appartement te kopen onder voorbehoud van verkoop van uw eigen woning.
– Wilt u eerst “proef slapen”? Ook dat is mogelijk!
– Servicekosten voor 1 persoon EUR 730,- per maand, voor 2 personen EUR 850,- per maand. In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen: verwarming, warm en koud water, glazenwasser, opstal- en glasverzekering, 24 uurs alarmsysteem, onderhoud van het gebouw, het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten en buitenramen woonkamers, videobewaking, gebruikmaking van veel service zoals maaltijdverzorging, recreatiezaal, biljartkamer en fraaie tuin.
– Woonoppervlakte ca. 65 m2
– Ruim balkon van ca. 6 m2 met bergkast op het westen
– Gemoderniseerde badkamer en keuken
– zie voor meer informatie ook: serviceflatsanssouci.nl

 


Lengte: – Breedte:

Oppervlakte: