Fien de la Marstraat 1

Adres:

Fien de la Marstraat 1
1902 MT  CASTRICUM

koopsom: 549000 (kosten koper)

Wonen op niveau!! Schitterend gelegen royale watervilla met fraai uitzicht over de vijver vanuit de woonkamer en het zeer grote terras. De bijzondere vormgeving, de fraaie locatie samen met de inpandige garage en de grote zijtuin maken van deze woning een uniek object.

Indeling:
Begane grond: entree, 3 ruime slaapkamers met toegang naar het terras aan het water, royale badkamer (ca. 12 m2) met ligbad, aparte douche, hangend toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming, berging met aansluiting voor wasmachine en droger, toegang naar de garage die nu in gebruik is als berging met verwarming en aparte wijnkamer.
De zijtuin is zeer royaal (ca. 11,5 m x 8 m), heerlijk besloten en fraai aangelegd.

1e verdieping: overloop, hangend toilet met fontein.
De royale woonkamer (ca. 60 m2) is bijna 13 meter breed met mooie hoge ramen waardoor u een prachtig uitzicht heeft over een mooie vijverpartij. In combinatie met het 3 meter hoge plafond ontstaat een zeer ruimtelijke en lichte woonkamer.
Via een dubbele schuifpui bereikt u het zeer royale balkon op het zuidwesten van maar liefst 16 meter breed en 2,5 meter diep zodat u meerdere zithoeken kunt maken en ook met grote gezelschappen heerlijk lang kunt genieten van de zon.
In de grote luxe open keuken (ca. 22m²) kan elke kookliefhebber zijn hart ophalen! Deze fraaie Siematic keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur (combi-magnetron, vaatwasser, inbouw-koffiezetapparaat, vriezer, koelkast, fraaie afzuigkap) en heeft een prachtig marmeren aanrechtblad. Aan de zijkant vindt u een zeer grote opbergkast met meer dan voldoende bergruimte.
In de aparte bergkast bevindt zich ook de HR-combiketel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2003
– Grondoppervlakte 230 m²
– Woonoppervlakte ca. 182 m²
– Inhoud ca. 678 m³
– Fraai uitzicht op vijverpartij
– Grote, heerlijk besloten en fraai aangelegde zijtuin van ca. 11,5 m x 8 m.
– Royaal balkon (16 m x 2,5 m) over de volle breedte gelegen op het zonnige zuidwesten
– Buitenzijde geschilderd in 2009
– Fraai materiaalgebruik van natuurlijke duurzame producten met een natuurlijke uitstraling. De onderbouw is van leisteen en de opbouw van Western Red Cedar
– Er is gezorgd voor zeer goed geluids- en thermische isolatie voor optimaal wooncomfort
– HR-CV-ketel AWB Thermomaster uit 2003

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

 


Lengte: – Breedte:

Oppervlakte: