De Houtwal type Quintet bouwnr 51 0 ong

Adres:

De Houtwal type Quintet bouwnr 51 0 ong
1852 RP  HEILOO

koopsom: 299800 (vrij op naam)

Kant-en-klaar wonen op een toplocatie in Heiloo nabij Alkmaar, strand, bos en duin!

De fraaie eengezinswoning Quintet wordt nu compleet opgeleverd inclusief:
keuken, sanitair, tegelwerk, wandafwerking, vloerverwarming op de begane grond en… zonnepanelen… voor energiezuinig wonen. Stop dus geen energie in je nieuwe woning … maar haal het eruit!
Informeer naar de persoonlijke afbouwmogelijkheden.

Het type Quintet komt in 2 varianten, met één of twee verdiepingen.
Deze eengezinswoningen zijn beslist geen doorsnee woningen. Of durft er iemand de strakke architectuur met wit gekeimd metselwerk, wit colorbel (gekleurd hardglas), zinken gevelbekleding en platte daken “alledaags” te noemen? De moderne uitstraling staat in mooi contrast met de groene omgeving (je nieuwe huis staat tenslotte in één van de groene kamers van Heiloo!).
En onderhoud; wie zit daarop te wachten? Inderdaad: niemand! Dus zijn de materialen, waaronder ook de aluminium kozijnen, onderhoudsarm.

Indeling bouwnummer 51:
Begane grond: ruim entree, hangend toilet met fontein, meterkast, fraaie tuingerichte woonkamer, complete halfopen keuken met inbouwapparatuur en dubbele openslaande deuren naar de tuin.
1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (ca. 14, 12 en 7 m2) en een moderne badkamer met 2e toilet, douche en wastafel.
2e verdieping: vaste trap naar de royale zolderverdieping met de mogelijkheid om hier een heerlijk dakterras te maken van ruim 10 m2!

Vrij op naam-prijs hoekwoning nummer 53: € 309.800,-

In gezamenlijke verkoop met Vlieg Makelaars
Voor meer informatie kunt u tevens terecht op de website nieuwbouwheiloo.nl

 


Lengte: – Breedte:

Oppervlakte: