Charlotte van Pallandtlaan 7

Adres:

Charlotte van Pallandtlaan 7
1902 MR  CASTRICUM

vraagprijs: 539000 (kosten koper)

Deze goed afgewerkte en geïsoleerde vrijstaande woning gelegen in de jonge wijk Albert’s Hoeve beschikt over 308 m2 grond en maar liefst 163 m2 woonoppervlakte. Daarnaast beschikt de woning ook nog eens over een royale garage.
De zijtuin ligt zeer gunstig op het zuid-westen. Niet alleen de locatie is fantastisch tevens is vlakbij het natuurgebied Hendriksveld waar je lekker kunt wandelen en ’s winters heerlijk kunt schaatsen. Ook is de woning voorzien van vier goed bemeten slaapkamers.

Op de begane grond voorzien van plavuizen met vloerverwarming vindt u de licht afgewerkte L-vormige woonkamer. De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en garage.
Indeling: entree, hal met meterkast, modern hangend toilet, woonkamer, keuken met aansluitend de bijkeuken welke toegang heeft tot de garage.

1e verdieping: overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan twee met een inbouwkast, de badkamer (2012) is voorzien van toilet, douche, wastafelmeubel, vloerverwarming en designradiator.

2e verdieping: Royale vierde slaapkamer en een grote bergkamer met CV ketel HR Nefit Topline uit (2009).

Bijzonderheden:
– De hele woning is goed geïsoleerd.
– Schilderwerk buiten 2011, binnen begane grond 2009
– Spachtelputz wanden
– Vloer BG: plavuizen met vloerverwarming
– Moderne badkamer met toilet, douche, wastafelmeubel, vloerverwarming en
designradiator uit 2012
– CV ketel HR Nefit Topline uit 2009

 


Lengte: – Breedte:

Oppervlakte: