C F Smeetslaan 100

Adres:

C F Smeetslaan 100
1901 GA  CASTRICUM

vraagprijs: 147500 (kosten koper)

Ziet u zichzelf al genieten van dit uitzicht vanaf een heerlijk besloten balkon, zonnig gelegen op het zuiden?! Dit leuke 2 kamerappartement ligt in het centrum van Castricum en praktisch naast winkelcentrum Geesterduin. Het appartement is het type doorzon waardoor je een zeer lichte woonkamer en een riant balkon hebt.

indeling:
Begane grond: entree met trapopgang en toegang lift, bellentableau met camera, elektrische deuren, postvakken en toegang tot de berging.
2e verdieping: entree, ruime hal met gangkast, modern hangend toilet met fontein en toegang tot de living. De woonkamer is zeer licht met ramen aan beide zijden, met een open keuken. De gehele woonkamer is voorzien van een massieve houten vloer. De woonkamer biedt verder toegang tot het royale balkon op het zuiden en de ruime slaapkamer met grote inbouwkast. De fraaie badkamer uit 2010 is mooi betegeld en heeft een ruime douche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1974
– Gebruiksoppervlakte ca. 61 m²
– flatgebouw De Weere kent een goede ligging vlakbij winkelcentrum Geesterduin, het gemeentehuis en het centrum
– Fraai ingericht balkon/loggia van ca. 10 m2 gelegen op het zuiden
– Ruime inpandige berging op de begane grond
– Servicekosten € 161,50 per maand inclusief warm water en stookkosten (op voorschot-basis)
– Actieve vereniging van eigenaren

 


Lengte: – Breedte:

Oppervlakte: